100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Jan Dulles deelt dierbare foto met zijn moeder: ‘Wat lijk je op haar!’

Op Instagram deelt Jan Dulles een prachtige foto, samen met zijn moeder. De volgers van Jan vinden dat hij heel veel op zijn moeder lijkt.

Jan Dulles

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd.

Vader

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Jan afscheid moest nemen van zijn geliefde vader. Toen de vader van Jan één jaar was overleden plaatste hij een mooi eerbetoon op Instagram.

Bij een mooie foto van zijn vader schreef Jan: ‘Zijn humor was van een uitstervende soort. Ik doe mijn best om die levend te houden en door te geven. Mijn vader is mijn held.’

De vader van Jan leed aan de ziekte Alzheimer. Ook in de columns van Jan komt zijn vader wel eens voor. Zoals in de column van begin dit jaar, toen schreef Jan: ‘Tijdens zijn uitvaartdienst heb ik geprobeerd om hem nog één keer tot leven te wekken door een imitatie van hem te doen. We speelden tijdens die dienst een paar liedjes die hij mooi had gevonden. Niet dat hij ze echt zelf uit heeft gekozen, want zó’n grote muziekliefhebber was hij nou ook weer niet. De muzikale bagage die ik heb, heb ik dan ook niet van hem meegekregen. M’n vader gaf weleens een uithaal met dat grote geluid van ‘m maar hij kon geen twee Engelse woorden achter elkaar onthouden… dus dan schoten wij allemaal meteen in de lach.’

Moeder

Op Instagram deelt Jan nu een dierbare foto samen met zijn moeder. Moeder en zoon stralen allebei en lijken het hartstikke naar hun zin te hebben.

‘M’n moeder wordt nog eens een festivalganger op haar ouwe dag.’

De volgers van Jan vinden de foto fantastisch en zien dan ook meteen de gelijkenissen tussen Jan en zijn moeder. Zo schrijven ze onder de foto: ‘Wat lijk je op haar en wat fijn en mooi dat ze erbij kan zijn’, ‘Weet niet wie er blijer en trotser kijkt, jij of je moeder. Je lijkt echt op haar!’ en ‘Wat lijk jij op je moeder,en ze ziet er nog niet oud uit hoor!’.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Jan Dulles