100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles over ongeluk: ‘Mijn hals moest halfrond gehecht worden.’

In het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad praat Jan Dulles over een ongeluk wat hem is overkomen toen hij nog maar 8 jaar oud was.

Jan Dulles

Hij is één van de beste zangers van Nederland, partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten samen volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Hun twee kinderen laten dagelijks iedereens hart smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Ongeluk

In de laatste editie van het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad staat niemand minder dan Jan Dulles met een interview. In de rubriek ‘Hemd van het Lijf’ geeft Jan antwoorden op verschillende stellingen.

Een van de vragen gaat over zijn ergste medische ervaring. Jan laat hierover weten: ‘Op mijn achtste ben ik door een raam gevallen, mijn hals moest halfrond gehecht worden. Bijna een slagader geraakt. Ik had de ernst ervan niet door, mijn ouders natuurlijk wel.’

Naast zijn ergste medische ervaring geeft Jan nog veel meer antwoorden, zoals op zijn grootste opluchting, over zijn eet- en drinkgewoontes en over ontspanning. Hierover zegt hij: ‘Wandelen: het allerbeste om te ontstressen. Ik zat er geestelijk doorheen toen mijn dochter overleed en drie maanden later mijn vader. Met fysieke problemen ook: aanhoudende keelontsteking. Ging ik naar de dokter voor de zoveelste antibioticakuur, zei hij: hier is geen medicijn voor: ga lange wandelingen maken…niet te intensief maar steeds minstens een uur. Dat ben ik gaan doen. Het helpt nog steeds.’

Het hele interview met Jan lees je in het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad!

Beeld: Instagram, Bron: Algemeen Dagblad

Delen

Meer over Jan Dulles

AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
Lees alle artikelen over Jan Dulles