100%NL Magazine Jan Smit

FOTO: Zó zagen Jan en Liza Smit er 12 jaar geleden uit!

Op Instagram deelt Jan Smit een foto van zichzelf en zijn vrouw Liza van 12 jaar geleden.

Jan en Liza Smit

Jan en Liza Smit zijn al heel wat jaren gelukkig met elkaar. Het stel is al 11 jaar getrouwd en woont in een prachtige villa in hartje Volendam. Ondanks de ups en downs die Jan en Liza samen hebben beleefd, zijn ze nog altijd een powerkoppel samen.

Kinderen

Samen hebben Jan en Liza een heel fijn gezin. Uit een eerdere relatie kreeg Liza haar oudste dochter Fem. Fem is dus ook de bonusdochter van Jan, de twee hebben een hele goede band. Een paar weken geleden werd Fem alweer 15 jaar oud. Een hele mijlpaal en dus zette Jan Fem maar al te graag in het zonnetej met een mooie foto. Die foto zie je hier.

Jan en Liza hebben ook samen nog twee kinderen gekregen: Emma en Senn. Vooral Senn is een kopie van zijn vader en heeft nu al het entertainersbloed door zich lopen.

12 jaar geleden

Het is vandaag natuurlijk Valentijnsdag en alle BN’ers zetten daarom hun geliefde in het zonnetje. Voor Jan en Liza blijft Valentijnsdag een bijzondere dag, want juist op die romantische dag vroeg Jan zijn Liza ten huwelijk. En die speciale dag is alweer 12 jaar geleden.

Vandaag 12 jaar geleden vroeg ik mijn Valentijn ten huwelijk in Parijs! De liefde van m’n leven.’

Op de foto uit de oude doos zien we Jan en Liza van heel wat jaartjes terug! Vooral Liza ziet er vandaag de dag heel anders uit dan toen. Op de foto had Jan net zijn grote liefde ten huwelijk gevraagd, het koppel straalde helemaal. En dat is één ding wat nog steeds hetzelfde is tot op de dag van vandaag!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit