100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Feest in huize Smit! Jan zijn (bonus)dochter Fem is in de gloria

Er wordt vandaag weer de hele dag taart gegeten in huize Smit, want Jan zijn bonusdochter Fem wordt weer een jaartje ouder.

Gezin

Jan en Liza Smit zijn al heel wat jaren gelukkig met elkaar. Het stel is al 11 jaar getrouwd, woont in een prachtige villa in hartje Volendam en samen hebben zij drie kinderen: Fem, Emma en Senn. Daar blijft het niet bij, want dit mooie gezin geniet ook alweer een tijdje van hun pluizige viervoeter, Rio. Wij en al Jan zijn volgers genieten steeds weer opnieuw van de leuke momenten die hij met zijn gezin meemaakt en waar hij de leukste kiekjes van deelt.

(Bonus)dochter

Jan en Liza kenden elkaar al jaren voordat ze een setje werden. Jan beleefde eerst nog de veelbesproken romance met Yolanthe en Liza trouwde met Wim. Uit die relatie met Wim kreeg Liza dochter Fem. Inmiddels zijn Jan en Liza al zólang samen en voelt Fem echt als een dochter voor Jan. Prachtig om te zien dat de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Jarig

Het is vandaag de hele dag feest in huize Smit. De oudste dochter van Jan en Liza is jarig en zij blaast alweer 15 kaarsjes uit. Jan deelt twee te leuke foto’s van deze knappe meid op zijn Instagram. ‘Vandaag is onze Fem jarig!’, schrijft hij eronder. Wat zullen Jan en Liza trots zijn op haar. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Fem. Maak er een topdag van!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit