ANP/ 100%NL Magazine Jan Smit

Strike a pose: Jan en Liza stralen op vakantiekiekje!

Jan en Liza genieten met volle teugen van een welverdiende vakantie op Bonaire. Het tweetal straalt op een vakantiekiekje!

Vakantie op Bonaire

Het hele gezin Smit is op vakantie! Jan, Liza, Fem, Emma en Senn zijn op dit moment aan het genieten op Bonaire.

Op social media worden we jaloers gemaakt met de allermooiste foto’s. Witte stranden, blauwe zee en heel veel gezinsgeluk!

Kerst, jarig en oudjaar!

Jan en zijn gezin verblijven nu al een tijdje op de zonnige vakantiebestemming. Zo vierden ze er ook Kerstmis, Oud en Nieuw én Jan zijn 36e verjaardag!

Het klinkt gek, kerst vieren terwijl de zon volop schijnt. Maar terwijl wij in Nederland zaten te verkleumen van de kou, genoten de Smitjes van zomerse temperaturen. Op Instagram deelde Jan een té leuk gezinskiekje voor de kerstboom.

Romantisch vakantiekiekje

Na een jaar hard werken heeft Jan deze vakantie zeker nodig. Op de foto’s zien we dat Jan straalt en helemaal uitgerust is. Één reden waardoor Jan straalt is natuurlijk zijn mooie vrouw Liza.

Jan en Liza zijn na al die jaren nog steeds smoorverliefd, en Jan zet zijn vrouw dan ook regelmatig in het zonnetje. Vandaag plaatsen de tortelduifjes een nieuw kiekje waarbij ze er weer prachtig op staan! De vakantie doet de Smitjes goed! 🙂

100%NL Magazine Jan Smit

Beeld: ANP, Bron: Instagram Liza Smit