100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jan Smit deelt ‘breaking news’

Jan Smit deelde gisteren heel leuk nieuws en niet alleen zijn fans, maar ook fans van 3js zijn razend enthousiast.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Breaking news

Fans van Jan Smit én 3JS kunnen hun geluk niet op, want zij hebben de handen ineen geslagen. Samen hebben zij een nieuw liedje geschreven: Verliefd.

Jan Smit deelt een Instagramstory waarop wij wat beelden voorbij zien komen samen met de heren van de 3JS. De mannen hebben zo te zien heel veel lol gehad tijdens het maken van dit nummer. ‘Breaking news’, schrijft Jan Smit erboven. ‘Na 20 jaar hebben we eindelijk samen een single gemaakt. Vanaf vrijdag is ‘verliefd’ overal te streamen’. Wij en de rest van hun fans kunnen het niet afwachten. Wat een leuk nieuws is dit zeg.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Lees alle artikelen over Jan Smit