100pmagazine_janliza
Zie ook:
Delen

Jan Smit post prachtige gezinsfoto: ‘Happy day!’

Jan Smit geniet momenteel samen met zijn gezin van de heerlijke zomerzon in het Spaanse kustplaatsje Marbella. Op Instagram post Jan een stralende gezinsfoto.

Gezin Jan en Liza

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire.

Marbella

Jan en Liza zijn geregeld in het prachtige Spaanse kustplaatsje Marbella te vinden. Zo werd Jan er ter ere van zijn 25-jarig jubileum onlangs nog verrast! Ook dit keer hebben zij hun koffers gepakt en genieten ze van de Spaanse zomerzon. Zo maakten ze meters op de step én postte Jan onlangs nog déze prachtige selfie waarin Liza straalt op het strand in een kleurrijke bikini. Wat een plaatje!

Prachtige gezinsfoto

Jan en Liza hebben samen een prachtig gezin. Op Instagram post Jan een stralende foto, waarop hij te zien is samen met Liza en zoon Senn. Bij de foto schrijft Jan ‘Happy day!’

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: 'Ik ben zo waanzinnig trots...'
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: ‘Ik ben zo waanzinnig trots…’
Lees alle artikelen over Jan Smit