100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit deelt prachtige foto met legende: ‘Zij heeft mij in het zadel geholpen…’

Op Instagram deelt Jan Smit een prachtige foto met een levende legende!

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Doorbraak

In 1996, alweer heel wat jaartjes terug, leerde Nederland kennis maken met Jan Smit. Jan was toen nog maar 10 jaar oud toen hij met ‘De zangertjes van Volendam’ mocht optreden. De band BZN wilde destijds een duet opnemen met een plaatselijk talent en zodoende werd Jan uitgekozen. De rest is natuurlijk geschiedenis.

Jan Smit mocht samen met zangeres Carola Smit het nummer ‘Mama’ zingen en werd door het hele volk gelijk in het hart gesloten.

Lieve foto

Inmiddels zijn we alweer meer dan 25 jaar verder en is Jan Smit nog altijd een van de grootste en meest geliefde artiesten van Nederland. Het afgelopen weekend zette hij in Volendam een grote feesttent helemaal op zijn kop. Maar dat deed hij niet alleen!

Ook zangeres Carola Smit was van de partij! Bij een. hele mooie foto van de twee schrijft Jan: ‘Bij de Volendammer havenfeesten kwam ik Carola Smit tegen! Zij heeft mij in het zadel geholpen vroeger…’

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit