100%NL Magazine Jan Smit songfestival
Zie ook:
Delen

Jan Smit geeft kids laatste knuffel voordat hij in de Songfestival bubbel gaat

Het is bijna zover! Vanaf morgen kunnen we namelijk genieten van Het Songfestival in ons eigen land. Jan Smit, Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Nikkie de Jager en natuurlijk onze eigen Jeangu Macrooy zijn helemaal klaar voor de Songfestival bubbel.

Laatste knuffel

Jan Smit houdt zijn kinderen nog even stevig vast voordat hij vertrekt naar Rotterdam. ‘Nog één laatste knuffel voordat Senn en Emma naar school gaan en ik de hele week de Songfestival bubbel in ga!’, schrijft Jan bij de foto met zijn zoon en dochter.

Burrito

Chantal Janzen geniet ook nog even voor de laatste keer van haar twee zoons. James had zijn kleine broer Bobby namelijk opgerold in een deken. ‘Iemand zin in ‘n wrap? O.a dit doen grote broers met kleine broers als je even niet kijkt. En hiervan heb ik ‘n heel lijstje. Wat spoken/spookten jullie kinderen met elkaar uit als/toen je even niet oplet(te)?’, schrijft Chantal bij de foto.

Het Songfestival

De twee halve finales zullen plaatsvinden op 18 en 20 mei en op 22 mei is dan eindelijk de grote finale. Jeangu was gister al aanwezig op de turquoise loper voor de openingsceremonie. Heb jij al een favoriet?

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit