100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum over relatie: ‘Alleen wij en iedere hotelkamer binnen een minuut laten ontploffen’

'Nog zonder kinderen. Alleen wij en iedere hotelkamer waar we in liepen binnen een minuut laten ontploffen.'

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

16 jaar samen

Jim en Bettina hebben elkaar op de set van Grease leren kennen. Sindsdien is het stel onafscheidelijk. Dit alles gebeurde zo’n 16 jaar geleden. Ieder jaar is Jim degene die stilstaat bij het jubileum en hij vergeet er nooit een, maar dit keer was het 16-jarig jubileum aan hem voorbij gegaan. Op Instagram deelt hij een geweldige foto van vroeger. Jim en Bettina allebei nog piepjong, maar zo verliefd.

Ik ben nogal van de jubilea. En deze week door een vrij chaotisch Paasweekend ben ik voor het eerst in 16 jaar ons jubileum vergeten. Afgelopen maandag waren deze twee namelijk 16 jaar bij mekander. Hier geportretteerd in ik meen 2010 (?), doormiddel van een selfie met heel mooi, helder en duidelijk in de achtergrond de Golden Gate Bridge in San Francisco…. Anyway. De wereld voor ons samen. Nog zonder kinderen. Alleen wij en iedere hotelkamer waar we in liepen binnen een minuut laten ontploffen. Mijn soulmate. Die geen idéé heeft van wat voor jubileum dan ook en in 16 jaar überhaupt nog nooit aan één jubileum heeft gedacht. Dus ik had nog een potje te breken. @bettina_holwerda’, schrijft hij eronder. Wat leuk om te lezen. Jim en Bettina hebben heel wat opgebouwd in de jaren daarna. Allebei een grote carrière, een eigen woning en drie lieve kinderen.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: 'Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!'
Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: ‘Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!’
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Lees alle artikelen over Jim Bakkum