100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bettina en Jim blikken terug met 16,5 jaar oude foto

Wat is het ongelooflijk leuk om deze oude foto terug te zien en wat waren Jim en Bettina nog jong hier. Als het stel toen toch al wist wat de toekomst zou brengen..

Jim en Bettina

In 2006 wist Jim Bakkum een rol te bemachtigen in de musical Grease, hier ontmoette hij de acht jaar oudere Bettina. Het was liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee getrouwd en drie prachtige kinderen rijker: Lux, Posy en Molly. Alle drie echte schatjes om te zien. Jim en Bettina houden allebei van een grapje hier en daar, maar hun liefde naar elkaar en de kinderen gaat boven alles. Mooi om te zien hoe zij dat via foto’s en teksten naar elkaar uiten.

Foto uit oude doos

Zowel Jim als Bettina gaan regelmatig terug in de tijd met leuke foto’s. Dit keer deelt Bettina een prachtige foto en deze is precies 16,5 jaar geleden genomen. In de periode waarin Jim en Bettina elkaar net leerden kennen en waarin zij verliefd werden.

‘Lieve ‘Grease’ mensen. Dat jullie, op de dag af 16,5 jaar later, maar net zo’n mooie kuif mogen hebben als Jim had tijdens de première op deze fotogenieke foto. En dat jullie maar net zo mogen feesten als wij vanavond, waardoor je levenslang verbannen wordt uit een bepaald hotel (ik verzin maar iets hoor, echt, laat maar). En dat jullie over 16,5 jaar maar net zo veel geweldige kinderen mogen hebben met je tegenspeler als wij hebben. Of niet, want je tegenspeler kan ook je type niet zijn, of naar zweet ruiken natuurlijk.
Maar hoe dan ook: GENIET!!! Ik ga van jullie genieten vanavond’, schrijft Bettina eronder. Wat een geweldige foto is dit. Wat waren Jim en Bettina nog jong hier. Zo leuk om terug te zien..

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda.

Delen

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum