100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’

Het is vandaag een feestelijke dag voor het hele gezin van Jim en Bettina. Jim plaatst er een emotionele post over op Instagram...

Jim Bakkum

In 2002 maakte Nederland kennis met een hele jonge Jim Bakkum. Hij deed toen mee aan de allereerste editie van Idols. Tot ieders verbazing bereikte hij de finale, waarin hij het opnam tegen Jamai Loma. Hoewel Jamai de winnaar van Idols werd, betekende dit zeker niet het einde voor de carrière van Jim. Zijn tweede plaats in de talentenjacht was slechts het begin van een succesvolle loopbaan.

Gezin

We spoelen even door naar 2006: toen Jim een rol wist te bemachtigen in de musical Grease. Tijdens deze musical leerde hij Bettina Holwerda kennen. De vonk sloeg direct over en het paar is inmiddels gelukkig getrouwd en gezegend met drie kinderen: Lux, Posy en Molly, stuk voor stuk lieverds. Jim en Bettina delen graag hun gevoel voor humor, maar hun toewijding en liefde voor elkaar en hun kinderen staan altijd voorop. Het is hartverwarmend om te zien hoe ze deze liefde uitdrukken in foto’s en berichten naar elkaar.

Baby geboren

Het is alweer vijf jaar geleden dat Jim en Bettina voor de derde keer ouders werden. Vandaag deelt Jim een emotionele post op Instagram. Bij een foto die destijds in het ziekenhuis is genomen, schrijft hij: ‘1 maart 2019 werd dit mini baby’tje geboren… En het mini baby’tje is nu 5 geworden en veranderd in een ongelofelijk liefdevol, vrolijk, grappig, gevoelig, temperamentvol, enthousiast, veel in ALLES meisje. Onze kleine baby is alweer 5… Ik hoop dat ze haar hele leven zoveel blijft knuffelen en zo vaak ‘papa, mama, ik hou van jou’ blijft zeggen als dat ze nu doet.’ Van harte gefeliciteerd, Molly!

https://www.instagram.com/p/C39s5n8ISE1/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum