100%NL Magazine Bettina en Jim

Jim en Bettina vieren 8e verjaardag zoontje Lux “Mijn liefste, gevoelige, sterke jongen”

Gister werd de oudste zoon van Jim en Bettina alweer 8 jaar! Zowel Jim als Bettina schrijven iets moois over hun zoon op Instagram.

“De tijd gaat veel te snel… Onze grote stoere jongen is vandaag alweer 8”, begint Jim zijn verhaal. “Ik probeer nog van ieder moment te genieten waarvan ik weet dat ze over een paar jaar niet meer bestaan. Maar dan gaat er ook weer een nieuwe wereld open. Ik kan niet wachten. Wat hou ik intens veel van deze jongen. Mijn innerlijke evenbeeld. Lux”

Bettina staat iets langer stil bij de verjaardag van haar zoon en gaat helemaal terug naar de dag dat Lux geboren werd. “Dat warme lijfje tegen me aan, die oogjes die me meteen onderzoekend aankeken. Ik vond het magisch, overweldigend en niet te bevatten”, vertelt Bettina. “Wat hadden (en hebben!) we een geluk met zo’n ontzettend lief, vrolijk, prachtig jochie en dat geluk werd groter en groter.”

Bettina gaat verder met haar verhaal “Mijn liefste, gevoelige, sterke jongen, die vanmorgen al om 5 50u. naast mijn bed stond te dansen, met z’n wijze uitspraken, z’n liefde voor z’n kleine zusjes, z’n oneindige energie, z’n gevoel voor rechtvaardigheid, z’n temperament en z’n heerlijke knuffels (die zeer exclusief zijn voor z’n vader en moeder) wat zijn we gezegend met hem en wat hebben we een geluk, dat beseffen we ons zo vaak en dat nemen we nooit voor vanzelfsprekend”

Wat een mooie woorden! De verjaardag van Lux is zeker weten goed gevierd. Nog van harte gefeliciteerd!

Bron en beeld: Instagram