Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine

HILARISCH: Jongste dochter Maxime Meiland nu al aan het ‘wijnen wijnen wijnen’

De familie Meiland staat natuurlijk bekend om hun liefde voor wijn. Dat wordt er bij Vivé met de paplepel ingegoten. Wat leuk om te zien dit..

Maxime Meiland

Maxime Meiland is één van de twee dochters van Martien en Erica Meiland. De familie is al jaren bekend door het programma ‘Chateau Meiland‘. Toch is deze uitbundige familie al langer bekend bij de Nederlanders, want in 2006 deden zij mee aan het programma ‘Ik Vertrek’. Zij kochten een kasteel in Frankrijk en gingen deze samen opknappen. Bij dat kasteel is het niet gebleven, want de familie heeft nog meerdere huizen en chateaus op hun naam staan. De familie Meiland zit in ieder geval nooit stil.

Waar de Meilandjes ook bekend om staan, is hun liefde voor wijn. De uitspraak ‘Wijnen wijnen wijnen’, komt dan ook van vader Martien. De alcoholische drank wordt regelmatig geschonken en daar geniet de familie enorm van.

Met de paplepel ingegoten

De liefde voor wijn heeft Martien aan zijn kinderen doorgegeven. Maxime houdt er dan ook enorm van en dat brengt zij graag over aan haar eigen dochters. Op Instagram deelt Maxime hilarische beelden van haar jongste dochtertje, Vivé. Met een wijnglas in de handen drinkt Vivé vol overgave haar drankje op. Er zit overigens geen wijn in het glas. Vivé drinkt haar sinaasappelsap eruit. Zo weet zij alvast hoe het later moet, als zij samen met haar opa kan ‘wijnen wijnen wijnen’. Zo leuk om te zien dit. Wat is het toch een schatje..

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.