100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam showt afgetrainde lichaam in nietsverhullende outfit

Jutta geniet van haar rust op een welverdiende vakantie in Miami. Zij trakteert haar volgers wederom met wat prachtige kiekjes.

Jutta Leerdam

Ze is een prachtige verschijning op de schaatsbaan: Jutta Leerdam. De blondine met haar kenmerkende eyeliner kennen we allemaal als langebaanschaatsster. Jarenlang heeft zij een relatie gehad met schaatser Koen Verweij. Vorig jaar zomer maakten zij bekend uit elkaar te gaan. Sinds dat moment geeft Jutta weer wat meer bloot en poseert zij regelmatig in sexy kleding. Zij laat haar volgers’ harten steeds weer opnieuw op hol slaan.

Miami

Nadat Jutta twee weken geleden nog prijzen wist te winnen op de schaatsbaan, geniet zij nu van een welverdiende vakantie in het zonnige Miami. Naast genieten van de zon, het lekkere eten en goed gezelschap, wordt er ook getraind. Jutta deelde gisteren een video, waarbij zij aan het hardlopen was. Heel vervelend moet het niet geweest zijn, want zij had tijdens deze run uitzicht op de skyline van Miami. Het ziet er echt prachtig uit allemaal.

Vanochtend deelde Jutta wat beelden vanuit de badkamer en daar bezorgd zij haar volgers wederom rode oortjes mee. In een nietsverhullende outfit en met perfecte eyeliner boven haar ogen, poseert zij voor de spiegel. Het trainen werpt zijn vruchten af bij Jutta want wow; wat heeft deze schaatster een afgetraind lichaam. Op deze strakke buik en gespierde benen zullen veel vrouwen jaloers zijn. Je doet het geweldig, Jutta!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam