100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

WOW: Jutta Leerdam deelt sexy foto in groene, strakke jurk

De schaatster deelt een throwbackfoto waarbij zij haar volgers' hoofden helemaal op hol laat slaan. Wat een body!

Jutta

Jutta Leerdam is bij de meeste mensen bekend als de knappe verschijning op de schaatsbaan, die ook nog eens veel prijzen weet te winnen met schaatsen. Jarenlang had de blonde schaatster een relatie met Koen Verweij en samen richtten zij zelfs een schaatsploeg op. De relatie tussen de twee topsporters kwam deze zomer tot een einde en sindsdien laat Jutta op Instagram maar al te goed merken dat zij weer vrijgezel is.

Spiegelfoto

Nadat Jutta bekend maakte dat haar relatie over was, is zij met vrienden naar Ibiza vertrokken voor een heerlijke vakantie. Hier deelde zij al een bikinifoto onder de douche waarbij veel volgers hun hoofd op hol sloeg. Ondertussen is Jutta alweer een tijdje terug van vakantie, maar toch deelt zij hier nog graag een foto van. Vandaag plaatst zij een spiegelfoto in een strakke, groene jurk, waarbij haar benen maar net bedekt zijn. Bij de foto schrijft Jutta dat zij deze foto maakte, terwijl zij aan het wachten was op haar zusje, waarop haar zusje met een grapje reageert ‘Iphone-opslag volledig vol’. Wat ons opvalt, zijn de bizar sterke, gespierde benen van Jutta. Wat is het toch een onwijs knappe en afgetrainde vrouw.

Oelala

Jutta’s volgers gaan weer door het dak bij het zien van deze foto. Zo reageert Demi de Boer bijvoorbeeld dat deze foto een perfecte motivatie is om te gaan sporten. ‘Wat een body….’, ‘Jeeetje wat mooi’ en ‘Mooiste sportvrouw van de wereld !!!’, reageren wat andere volgers onder de foto. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam