100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam hangt schaatsen aan de wilgen en kiest voor dít beroep

Jutta kent iedereen natuurlijk vanwege haar schaatskunsten en omdat zij onwijs mooi is. Dat zij het goed zou doen als model op een catwalk, wisten wij allang. Fantastisch om te zien dat zij deze stap heeft gemaakt.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Jutta is een hele tijd vrijgezel gebleven, totdat zij Amerikaanse bokser Jake Paul tegen het lijf liep. De twee zijn al maanden tot over hun oren verliefd. Zij zoeken elkaar regelmatig op en zij genieten van alle momenten samen.

Carrièreswitch

Jutta is natuurlijk een verschijning op de schaatsbaan en dat zij het goed zou doen op een catwalk, wisten wij allang. Nu mocht Jutta, samen met nog veel meer modellen, de catwalk op in Milaan. ‘Knijp me.. Ik heb net mijn allereerste catwalk gelopen bij Milan Fashion Week!! Bedankt’, schrijft Jutta op Instagram. In een prachtige outfit schittert zij op de catwalk en het lijkt alsof zij dit al veel vaker heeft gedaan. ‘SUPER STAR’, reageert haar grote liefde, Jake Paul en daar heeft hij gelijk in. Jutta is een echte ster. Wel blijft schaatsen natuurlijk haar eerste prioriteit, want daar is zij het állerbeste in. Jutta sleept dit jaar gegarandeerd weer veel prijzen in de wacht.

https://www.instagram.com/reel/CxizP7INDLw/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

FOTO'S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
FOTO’S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam