Jutta Leerdam en Jake Paul zetten volgende stap in relatie
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam en Jake Paul zetten volgende stap in relatie

Op Instagram is Jutta heel openhartig over de volgende stap in haar relatie.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Relatie met Jake Paul

Nadat vorig jaar haar jarenlange relatie met schaatser Koen Verweij op de klippen liep genoot Jutta van haar vrijgezelle leven. Voor een paar maanden was de blonde schone een van de meest begeerde vrijgezellen van Nederland. Totdat ze de Amerikaanse bokser Jake Paul ontmoette…

Want een paar weken geleden maakten Jutta en Jake bekend dat ze officieel een setje zijn! Met een paar hele romantische kiekjes maakte het kersverse stel hun relatie bekend.

Volgende stap

Hoewel Jutta vorige week nog blozend tegenover de camera’s vertelde dat ze er niet al teveel over wilde zeggen lijkt daar nu toch verandering in te zijn gekomen. Jutta en Jake Paul hebben namelijk samen een podcast opgenomen!

‘Jutta en ik hebben samen een podcast gemaakt, over haar geweldige carrière, onze relatie en meer’, schrijft Jake Paul op Instagram. Ook Jutta deelt iets over de podcast. Zij schrijft: ‘Ik was heel nerveus toen ik mijn eerste podcast in het Engels deed, maar ik had het beste gezelschap naast me.’

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam, Instagram Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam