Jutta Leerdam laat zich voor het eerst uit over relatie
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam laat zich voor het eerst uit over relatie

Jutta maakte kortgeleden bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde en nu spreekt zij voor het eerst over haar relatie.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Vanaf dat moment heeft Jutta geen relatie meer gehad, tot nu. Kortgeleden maakte de schaatster bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit deed zij doormiddel van wat foto’s op Instagram. Amerikaanse bokser Jake Paul is de gelukkige.

Heel gelukkig

Jutta is pas net terug van een lange en welverdiende vakantie. Zij genoot een aantal weken van de zon in Miami en Mexico en ook Jake Paul was hier aanwezig. Na de bekendmaking van hun relatie, deelden het stel regelmatig foto’s van en met elkaar. Jutta is alweer een aantal dagen op Nederlandse bodem en daarom was het tijd om Jutta naar haar nieuwe relatie te vragen. RTL Boulevard sprak haar. ‘Ik wil er niet zoveel over zeggen’, begint zij lachend. ‘Alleen het gaat heel goed. Ik kom er nog wel even op terug. Ik ben heel gelukkig en ik ben heel blij en hij is super lief voor mij.’ Jutta schiet in de lach en lijkt verder niet veel kwijt te willen over haar relatie. Wij wensen haar een mooie toekomst samen met Jake.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam