100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam showt goddelijk lichaam in strakke jurk

Opnieuw verraste Jutta haar volgers op Instagram door haar mooie lichaam te tonen in een strakke jurk.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, de gouden schaatskoningin van Nederland, glijdt niet alleen over het ijs, ze zweeft! Met haar blonde lokken en onmiskenbare lach heeft deze schaatsster uit ‘s-Gravenzande meer dan alleen medailles gewonnen; ze heeft de harten van schaatsfans landelijk veroverd.

Jake Paul

Jutta is inmiddels bijna een jaar samen met Jake Paul. De Nederlandse schaatster en Amerikaanse bokser wonen helaas niet heel dicht bij elkaar, maar zij zoeken elkaar regelmatig op. Wanneer zij samen zijn, genieten zij van vrije tijd en leuke dingen, maar zij sporten ook samen. Geweldig om de twee zo smoorverliefd te zien.

Strakke jurk

Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram. Deze keer liet Jutta weer haar mooie lichaam zien in een strakke jurk op Instagram. Haar fantastische figuur trok alle aandacht, terwijl de jurk haar mooie vormen op een elegante manier accentueerde. Ze betoverde haar volgers met een blik die zowel verleidelijk als krachtig was.

 

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: 'Onze grootste dromen zullen uitkomen'
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam