100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As
Zie ook:
Delen

Kae Kramer met ouders mee van de rode piste af: ‘Niet zonder slag of stoot’

Kae Kramer is nog jong, maar zij durft nu al met haar vader en moeder mee van de rode piste af. Deze meid is voor niets en niemand bang. Stoer hoor!

Sven en Naomi

Sven en Naomi komen allebei uit de sportwereld, hij kampioen op schaatsen, zij kampioen op het hockeyveld. De twee leerden elkaar in 2007 kennen tijdens het Sportgala, daar sloeg de vonk over. Niet veel later waren zij een koppel.

Inmiddels zijn er al heel wat jaren voorbij, zijn de twee nog altijd heel erg gelukkig samen én de trotse ouders van dochter Kae en zoon Dexx. De twee kinderen veroveren dagelijks alle harten met hun ondeugende en lieve koppies.

Mee de berg op

Sven en Naomi genieten in de zomer van de mooiste vakanties met hun gezin, maar hetgeen wat zij ook geweldig vinden, is de jaarlijkse wintersport. Ook dit jaar zijn Sven, Naomi en de kinderen in de sneeuw te vinden en zij lijken er onwijs van te genieten. Naomi deelde vorige week al een heerlijk kiekje met haar zoontje in de zon en dit keer is het Kae die straalt op de foto. De kleine meid heeft het skiën al helemaal onder de knie op zo’n jonge leeftijd. Zij gaat zelfs met haar ouders mee de berg op. ‘De rode piste getrotseerd…Maaaaar uiteraard niet zonder slag of stoot’, schrijft Naomi eronder. Wat stoer dat Kae al mee durft van de rode piste af. Wat zullen Sven en Naomi genieten van deze momentjes met hun dochter.

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.

Delen

Meer over Naomi van As

SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Lees alle artikelen over Naomi van As