100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As

SMELT: Kae Kramer op de ski’s is het liefste wat je vandaag gaat zien

Samen met de kinderen genieten Naomi en Sven van een heerlijke skivakantie in Zwitserland. De foto's en video's die zij deelt zijn echt om bij weg te smelten.

Sven Kramer en Naomi van As

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje, Dexx Kramer.

Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende Kae voorbij komen op de social media van Sven en Naomi. Sinds kort komen daar de leukste en liefste foto’s van Dexx met zijn lange lokken bij en wij kunnen echt niet stoppen met kijken. Wát een schatjes.

Skivakantie

Sven en Naomi zijn echte wintersporters en zij gaan in de winter dan ook graag op skivakantie met de kinderen. Dit keer genieten zij van een heerlijke wintersport in Zwitserland en de foto’s liegen er niet om. Wat zijn zij aan het genieten samen. Dit keer deelt Naomi een foto en video van Kae op de ski’s en daar smelten wij en al Naomi’s volgers echt bij weg. ‘Zo lache dit! Paar keer uit de lift gevallen, maar uiteindelijk toch alleen naar boven!’, schrijft Naomi eronder. De eerste foto is al gewéldig om te zien, maar toen wij Kae naar beneden zagen skiën op de video, gingen onze harten echt sneller kloppen. Wat is dit toch een heerlijke meid om naar te kijken. Naomi en Sven zullen trots zijn op hun dochtertje die als een speer de berg afgaat.

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.