100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

OMG: Katja Schuurman onherkenbaar na nieuwe look voor film!

Is het Linda? Is het Roos? Is het Jessica? Nee! Het is Katja Schuurman! De prachtige verschijning is haast onherkenbaar na haar nieuwe look.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Nieuwe look

Net toen je dacht dat Katja Schuurman niet mooier kon worden, bewijst ze maar weer het tegendeel. Ze is al jaren herkenbaar aan haar prachtige, wilde bos haren, maar deze zijn nu nog mooier geworden. Speciaal voor een film liet Katja een nieuwe look aanmeten, en het staat haar werkelijk prachtig!

Op Instagram deelt Katja een waanzinnige selfie en daarbij schrijft ze: ‘Nieuwe look voor de bioscoopfilm Mannenmaker. Wat vinden jullie!’. De reacties zijn unaniem: iedereen vindt het een geweldige look voor Katja.

Zo schrijft Zoey Ivory: ‘Jaaaa echt goed voor je krullen dit!’ en ook Georgina Verbaan laat weten dat ze het een mooie look vindt.

Katja heeft een rol weten te bemachtigen voor de nieuwe film Mannenmaker. In de film Mannenmaker speelt Katja een zogenaamde ‘mannenmaker’. Dat houdt in dat ze geen relatie heeft maar ieder halfjaar een kansloze man oppikt en die  transformeert tot een gewild exemplaar. Als haar missie volbracht is, verbreekt ze de relatie en stort zich weer op de volgende. Wij zijn nu al heel benieuwd naar de film!

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: 'Ik lag er bijna af'
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: ‘Ik lag er bijna af’
LIEF: Katja Schuurman deelt foto van haar 2 knuffelende dochters
LIEF: Katja Schuurman deelt foto van haar 2 knuffelende dochters
Lees alle artikelen over Katja Schuurman