100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman over Thijs Römer: ‘Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient’

Thijs zit momenteel zijn straf uit in de gevangenis. Als hij terugkomt, hoopt Katja dat hij een tweede kans krijgt in de maatschappij.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige presentatrice en actrice en daarnaast ook nog een liefhebbende moeder. Ze werd bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ze acteert niet alleen, ze presenteert ook! Haar spontane persoonlijkheid maakt dat heel Nederland Katja in het hart heeft gesloten. Wat een powervrouw!

Gezin

Naast haar drukke baan is Katja ook nog moeder van twee dochters: Sammie en Coco. Sammie kreeg Katja met haar eerste man Thijs Römer. Sammie is inmiddels alweer 13 jaar oud en lijkt sprekend op haar bekende moeder! Ze heeft dezelfde kenmerkende krullen en innemende lach.

Tweede kans

Thijs Römer zit momenteel zijn straf uit in de Nederlandse gevangenis, vanwege seksueel overschrijdend gedrag in het verleden. De acteur is door bijna iedereen gecanceld, maar zijn ex Katja hoopt dat hij een tweede kans krijgt. ‘Ik denk dat hij nu de juiste keuze heeft gemaakt door de straf te accepteren die hem is opgelegd. Ik hoop vooral dat dat dan ook betekent, als iemand zijn straf uitzit, dat hij dan weer de kans heeft om zijn leven op te pakken. Want het is niet fraai wat er is gebeurd, maar hij heeft geen mensen vermoord. Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient’, vertelde Katja tegen Shownieuws.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman