100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman reageert op zaak Thijs Römer: ‘Zal hem nooit laten vallen’

Katja heeft een tijd niets van zich laten horen, maar nu reageert zij op de zaak rondom haar ex Thijs Römer.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Zaak Thijs Römer

Het gaat tegenwoordig veel over Thijs Römer in de media en dat is niet in positieve zin. De acteur kwam maanden geleden in het nieuws vanwege grensoverschrijdend gedrag in het verleden. Thijs’ ex Katja heeft zich daar nog niet eerder over uitgelaten, maar nu deelt zij een lang bericht in haar Instagramstory.

‘Ik hoop dat men begrijpt dat me in het openbaar uitlaten over het gedrag en de keuzes van de vader van mijn dochter niet in het belang van mijn dochter is. Niet omdat ik vind dat ik daartoe verplicht ben, maar omdat ik inmiddels behoefte voel om iets te zeggen het volgende. Binnen de beschermende muren van ons huis worden alle gesprekken gevoerd die nodig zijn om haar geloof in liefde en eerlijkheid heel te houden. Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niets anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en de keuzes van haar vader. Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te -blijven- dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter’, schrijft zij. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Katja dit heel mooi heeft verwoord.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Verrassende en te gekke carrièreswitch voor Katja Schuurman
Verrassende en te gekke carrièreswitch voor Katja Schuurman
Lees alle artikelen over Katja Schuurman