100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Katja Schuurman deelt liefste foto óóit van Coco als baby

De ene baby heeft iets meer vet dan de andere, maar dit is echt niet normaal. Katja noemt haar dochter dan ook een knappe skippybal.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Foto uit oude doos

Ruim 2,5 jaar geleden werd Katja voor de tweede keer moeder van een dochter, Coco Loulou. Katja is al jaren in de wolken met haar twee meiden om zich heen en zij deelt regelmatig wat foto’s of video’s, om te laten zien hoe trots zij op hen is. Dit keer gaat Katja terug in de tijd met een foto van Coco en wij werden gek toen wij deze zagen. Coco is hier nog super klein en iéts aan de dikke kant, maar dat maakt de foto alleen nog maar leuker. ‘En toen vonden we je ook al knap! #knappeskippybal’, schrijft Katja eronder. Wij smelten echt weg bij het zien van deze foto. Hier wordt toch iedereen vrolijk van?

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman