100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

WAUW: Katja Schuurman verbluft volgers met look van 25 jaar geleden

Katja is altijd al een knappe vrouw geweest. Ben jij benieuwd naar haar looks van 25 jaar geleden? Wij delen een te leuke foto!

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters, Sammie en Coco: Katja Schuurman! Twee jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden van Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Vorig jaar maakte Katja bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Dit keer was Niek Schrijvershof te gelukkige. Het stel leek tot voor kort elkaars grote liefde te zijn, maar zij maakten eerder dit jaar bekend uit elkaar te zijn.

Foto uit oude doos

Katja staat bekend als één van de knapste, Nederlandse actrices en die naam draagt zij al heel wat jaren. 25 jaar geleden had zij namelijk haar allereerste rol in een bioscoopfilm en daar deelt zij nu een foto van. ‘Rietje. Een meisje dat werkt achter de bar in haar vaders café vol vastgeroeste stamgasten, en tot grote frustratie en verdriet van haar vader volwassen en vrij wilt worden. Mijn eerste rol in een bioscoopfilm, het ontroerende “No Trains, No Planes” van regisseur Jos Stelling. Nu, 25 jaar later, kijk ik naar mijn keukentafel waar een stapel filmscripts op liggen; Ik ga me toch een potje filmen de komende maanden! Ik verheug me enorm!’, schrijft zij eronder. Katja was hier nog super jong, maar toen al zo knap. Wij snappen dat zij vanaf toen in nog héél veel andere films een rol heeft gekregen. Wij kunnen niet wachten op de volgende film! 

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Lees alle artikelen over Katja Schuurman