100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kees Tol deelt zwoele foto in zwembroek

Kees is een middagje vrij en die laat hij niet zomaar aan zich voorbij gaan. De presentator geniet van de zon op zijn eigen boot en het ziet er heerlijk uit!

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Foto in zwembroek

Kees deelt zo nu en dan een foto van zijn eigen boot die in de Volendamse haven ligt. De boot ontbreekt hem aan niets, want er zit een keuken en zelfs een slaapkamer in. De presentator sliep er wekenlang in, toen zijn huis werd verbouwd. Nu gebruikt hij de boot weer om zonnige middagen op te genieten met vrienden of alleen. Vandaag deelt Kees een foto waarbij hij op een bankje ligt. In zwembroek poseert hij en hij schrijft: ‘#ditishethoor! #genieten’. Wij snappen dat je hiervan geniet, Kees. Heerlijk zo’n vrije middag!

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.

Delen

Meer over Kees Tol

Kees Tol doet bijzondere ontdekking in eigen woning: 'Rete spannend'
Kees Tol doet bijzondere ontdekking in eigen woning: ‘Rete spannend’
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Kees Tol