Kim Feenstra deelt foto van nieuw kapsel en volgers worden gek!
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra deelt foto van nieuw kapsel en volgers worden gek!

Kim ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar dit keer gaat zij voor een nieuw kapsel en het staat haar enig!

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn.

Nieuw kapsel

Alle foto’s waar Kim op staat, zijn mooi. Het model straalt altijd en het maakt niet uit of zij een joggingpak draagt, of een galajurk; zij ziet er altijd geweldig uit. Dit keer is Kim langs de kapper geweest en zij deelt er het verbluffende resultaat van. ‘Deze mama is terug naar brunette! Waar zijn mijn bruin haar dames? Zeg hallo!’, schrijft zij eronder. Volgers gaan helemaal uit hun dak. ‘Wauw, maar alles staat jou!’ en ‘Zo ongelooflijk knap ben jij! Hallo. In wie je bent en ook qua looks! Trots op je.. meen ik!’, schrijven twee enthousiaste volgers en daar zijn wij het volkomen mee eens. Kim ziet er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra