Kim Kötter: 'Hij ligt nu op de OK. Steken jullie een kaarsje op?'
Zie ook:
Delen

Kim Kötter: ‘Hij ligt nu op de OK. Steken jullie een kaarsje op?’

Het is een hele spannende dag voor Kim en haar familie, want haar vader krijgt een open hart operatie. Kim deelt er een bericht over.

Kim Kötter en Jaap Reesema

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn al heel lang een stel en zij zijn al jaren gelukkig getrouwd. Het stel kreeg samen drie jongens: Muck, Youp en Ted. Samen maken zij de mooiste momenten mee en dat deelt Kim dagelijks op haar Instagram. Het gezin woonde een paar jaar in een prachtige villa in Loosdrecht, maar toen kwamen zij hun droomlocatie tegen en op dat stuk grond hebben Kim en Jaap onlangs hun droomvilla laten bouwen. De woning ziet er zowel vanbinnen als vanbuiten prachtig uit.

Op de ok

Het is vandaag een spannende dag voor de hele familie van Kim. In haar Instagramstory deelt zij beelden, waarop te zien is dat zij een ziekenhuisbed aan het duwen is. ‘Vandaag is het onze papa’s hartjes dag. Hij ligt nu op de ok, open hart operatie. Morrow. We hebben hem tot de lift zelf weggebracht. Steken jullie een kaarsje op?’, schrijft Kim erbij. Wij snappen dat zij nu allemaal vol spanning zitten, maar wij weten zeker dat het goedkomt. Het kaarsje brandt.

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter