100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Kim Kötter deelt mijlpaal met volgers: ‘Ineens viel het kwartje!!!’

Kim Kötter was de afgelopen dagen met het gezin een weekendje weg in Nederland. Op Instagram laat zij weten super trots te zijn op haar tweede zoon.

Vakantie

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn nog maar net terug van een gezinsvakantie uit Turkije. Samen verbleven zij op een prachtig resort en dat ontbrak hen echt aan niets. Kim en Jaap wilden het vakantiegevoel nog even vasthouden en zijn daarom de afgelopen dagen een weekend weggeweest in Nederland. Ook dit was met het hele gezin. Kim’s tweede zoontje Youp heeft dit weekend zelfs leren fietsen en dat ging sneller dan verwacht. ‘Youp kan fietsen!!! Hele trotse mama en papa’, schrijft Kim.

Trots

Op Instagram deelt Kim een video, waarin te zien is dat Kim en Jaap nog een klein steuntje in Youp’s rug zijn, maar hij helemaal uit zichzelf wegfietst op het vakantiepark. Gelukkig voor Kim dat zij zijn fiets mee had genomen, want dit was echt de perfecte locatie om te leren fietsen. ‘Ineens viel het kwartje!!! Hij zei telkens: mama ik kan het niet. Echt niet. En dat gelooft hij dan. Zo eigenwijs ook. Gelukkig hadden we alle fietsjes mee en lag hier een vers asfalt. Geen auto’s. En konden we oefenen. Wel af en toe met hindernissen van Muck en Ted‘, laat zij weten. ‘Maar na 2x mee rennen kon hij het nu al! Hoe dan? En nu fietst ie de hele dag! yes!!!! Weer een mijlpaal bereikt deze zomervakantie’. Wij snappen dat Kim en Jaap onwijs trots zijn op hun zoon. Wat een prestatie.

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter