ZIEN: Kim Kötter deelt heerlijke vakantiekiekjes
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kim Kötter deelt heerlijke vakantiekiekjes

Aan de foto's te zien geniet het gezin enorm van en met elkaar. 'Het is hard werken met 3 kinderen in deze leeftijd. Maar ook zo hard genieten', schrijft Kim.

Vakantie

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn met de kinderen alweer een paar dagen aan het genieten van een heerlijke vakantie in de zon. Kim plaatste afgelopen dagen al wat foto’s en filmpjes in haar Instagramstory, waarop duidelijk te zien is dat zowel vader en moeder als de kinderen het onwijs naar hun zin hebben. Vandaag deelt zij een reeks foto’s die stuk voor stuk super mooi zijn, maar ook zo schattig. ‘Het is hard werken met 3 kinderen in deze leeftijd. Maar ook zo hard genieten’, schrijft Kim bij de foto’s.

Enthousiast

Voor Kim en Jaap voelt het alsof zij in Bali op vakantie zijn, maar niets is minder waar. Het gezin verblijft een stuk dichterbij dan dat, namelijk in Turkije. Wel in het mooiste en groenste gedeelte van het land. Aan het bericht onder de foto te lezen, is Kim dik tevreden en ontbreekt het resort hen aan niets. ‘Het turquoise zeewater is bizar! Rustig kabbelend water. Heerlijke temperatuur. Plat grind achtig strand. We zitten in het groenste gedeelte van het land, heerlijk eten, de service. Prachtigste stukje Turkije. En voelt zeker niet als een all in resort. Er zijn wel een paar mini glijbanen in de kids area. Maar alles is schattig en kleiner opgezet’, schrijft zij.

Blije gezichtjes

De foto’s die Kim deelt, zorgen bij menig mens voor een lach op het gezicht. De duikbrilletjes van Muck en Youp, dezelfde pakjes van de kinderen en de lach op hun gezicht. Prachtig om te zien. ‘Heerlijk die blije gezichtjes, geniet intens en maak mooie herinneringen’, reageert een volger onder de fotoreeks. ‘Een geweldig resort! Geniet van jullie vakantie en mooie gezin’ en ‘Ooh heerlijk…. Foto’s zijn top!! Foto 2 geeft een grote lach’, schrijven twee andere. Wij genieten met het gezin mee..

https://www.instagram.com/p/Cgbrb9BoAbn/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter