100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder deelt bijzonder geluksmomentje met volgers

De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naar terugkeren, is Ibiza. Na een druk en bewogen jaar zijn zij weer helemaal opgeladen en daar deelt Kirsten een mooi bericht over.

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Genoeg te doen dus voor Kirsten!

Opgeladen

Nick en Kirsten hebben een plek waar zij jaarlijks naar terugkeren en dat is Ibiza. Het voelt bijna als een tweede thuis voor het gezin. Iedere zomer genieten zij er weken van quality time met elkaar en zij ontdekken samen de mooiste plekjes. Na een druk en bewogen jaar kwam deze vakantie als geroepen en daar deelt Kirsten nu een mooi bericht over.

Onder een reeks práchtige vakantiefoto’s schrijft zij: ‘Recap Ibiza! Ik kan jullie niet vertellen hoe ontzettend fijn het was om even met z’n vijven weg geweest te zijn. Na zo een druk en spannend jaar uitloggen met ons gezin. Tijdens de vakantie nieuwe plekken op ibiza ontdekken, de meest toeristische activiteiten uitvoeren, horen dat Shatterproof in de top 40 staat en tot laat op het strand blijven… wat een geluk!’ Het geluk kan inderdaad niet meer op en dat begrijpen wij maar al te goed. Nu kan het gezin er weer vol goede moed tegenaan, maar dat komt wel goed. Op naar nog veel meer top 40 noteringen, Nick!

https://www.instagram.com/p/CwVVHYoNAP0/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder