ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Nick Schilder deelt groot nieuws en fans gaan hé-le-maal uit hun dak!

Ook wij zijn razend enthousiast. Wat een geweldig nieuws is dit zeg!

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Nick is al heel wat jaren getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie. Naast drie kinderen, heeft het stel nu ook een aantal maanden een hondje, Doefie.

Vorig jaar brachten Nick en Simon naar buiten te gaan stoppen als muzikaal duo. Een harde klap voor alle fans die zij door de jaren heen hebben verzameld. Begin april hielden zij hun afscheidsconcerten in Ahoy en sindsdien gaan zij niet meer als duo door het leven.

Groot nieuws

Nick focust zich volledig op zijn eigen solocarrière en hij bracht onlangs zijn eerste solonummer uit: Shatterproof. Het nummer wordt overal op de radio gedraaid en Nick speelt hem regelmatig op televisie of live op straat. Nu deelt de zanger geweldig nieuws, want zijn eerste solonummer is binnengekomen in de Nederlandse top 40. ‘Dit is heel groot voor mij. Dit betekent veel voor mij’, vertelt hij. Vrienden, collega’s, familie en fans reageren lovend op dit fantastische nieuws. ‘ben zoooo fan van je!!! top vriend!!!’, reageert Kees Tol. ‘Het is je gegund!’, schrijft Jan Smit en ‘Helemaal tof Nick!!! Terecht!!! En we zijn nog maar net begonnen!!!!!!!’, reageert een enthousiaste volger. Dit is inderdaad nog maar het begin. Wij kunnen niet wachten om meer van Nick te horen!

Bron: Instagram Nick Schilder en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder