100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder schakelt hulp in: ‘Iemand de gouden tip?’

Na een jaar lijkt het Kirsten slim om haar volgers om hulp te vragen en zij ontvangt ongelooflijk veel tips. Zit de gouden ertussen?

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers op Instagram opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Heerlijk gezin!

De gouden tip

Nick en Kirsten kozen ruim een jaar geleden voor gezinsuitbreiding, door hondje Doefie aan het gezin toe te voegen. Het hele gezin kan zich geen leven meer zonder deze lieverd voorstellen. Op Instagram plaatst Kirsten een prachtige foto met Doefie. ‘Als ze even weg is, is het gelijk zo stil in huis (en dat met drie kinderen hahaha)’, schrijft Kirsten.

‘Doefie doet het ook zo goed, alleen moet ze nog wel wennen aan andere honden. Als ze buiten een andere hond ziet, blijft ze maar blaffen. Iemand de gouden tip om onze lieve Doef wat socialer te maken?’ Onder de te leuke foto ontvangt zij heel veel reacties en hopelijk zit dé gouden tip er ook echt tussen.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Gezinsuitbreiding voor Nick en Kirsten Schilder: 'Wat een prachtig cadeau'
Gezinsuitbreiding voor Nick en Kirsten Schilder: ‘Wat een prachtig cadeau’
Heel mooi liefdesnieuws voor Kirsten en Nick Schilder
Heel mooi liefdesnieuws voor Kirsten en Nick Schilder
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder