100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

FOTO: Zo zien de knappe kinderen van Jan Smit er nu uit!

Jan viel afgelopen week weer in de prijzen, maar de belangrijkste prijs heeft hij jaren geleden al gewonnen. Hij plaatst er een bijzondere post over.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Belangrijkste prijs

Jan kreeg vorige week aan tafel bij Humberto een Edison Pop Oeuvreprijs uitgereikt door zijn zoon Senn en sindsdien zit de zanger op een wolk. Hij is er ongelooflijk blij mee en trots op.

Gisteravond werden de overige Edisons Pop uitgereikt in AFAS Theater in Leusden en ook daarbij was Jan Smit aanwezig. Hij plaatste wat mooie foto’s in pak en later op de avond deelde hij een prachtige foto van zijn grootste bezit: zijn kinderen. ‘Dit is de belangrijkste prijs’, schrijft een apetrotse Jan erbij. Daar heeft hij helemaal gelijk in, want hier kan niets tegenop. Wat een mooie foto van Fem, Emma en Senn samen.

https://www.instagram.com/p/C4G4SYDs3rW/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit