Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto’s van dochter

Maeve heeft met bijna 24.000 volgers op haar eigen Instagram account heel wat fans en dat is omdat zij zó lief en schattig is.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen. Hij is bekend als Nederlands rapper en heeft een contract bij Noah’s Ark. Van der Zouwen brak door mijn zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers en hij is gastheer van Vrienden van Amstel Live. 

Gezinsgeluk

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels heel wat jaren bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Kraantje plaatste destijds daarover op Instagram: ‘Alleen was ik oke, samen waren we beter, met jou zijn we compleet.’ Dochter Maeve is een echte fashion icoon en draagt de leukste outfits. Ook draagt ze vaak matching kleding met haar ouders.

Onlangs bracht Kraantje geweldig nieuws naar buiten, want hij en Sarah worden voor de tweede keer ouders. Ook dit zal een meisje worden.

Maeve op tournee

Wat Maeve zelf waarschijnlijk nog niet beseft, is dat zij met bijna 24.000 volgers op haar eigen Instagram account een hele fangroep heeft opgebouwd. Maeve is niet alleen ongelooflijk schattig, maar ook een echte fashionista en dat is geweldig om te volgen. Onlangs plaatste Kraantje of Sarah weer twee té schattige foto’s van hun dochter. ‘Maeve is op tournee’, staat erbij geschreven. Van het enthousiasme van Maeve worden wij heel blij, maar die outfit staat haar ook weer beeldig.

Bron en Beeld: Instagram What is Maeve doing

Delen

Meer over Kraantje Pappie

FOTO'S: Meegenieten met het gezinsgeluk van Kraantje Pappie
FOTO’S: Meegenieten met het gezinsgeluk van Kraantje Pappie
SMELT: Kraantje Pappie deelt vertederende foto van oudste en pasgeboren dochter
SMELT: Kraantje Pappie deelt vertederende foto van oudste en pasgeboren dochter
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie