100%NL Magazine Jessie Jazz Vuijk
Zie ook:
Delen

Laatste loodjes: Jessie Jazz straalt tijdens zwangerschapsshoot

Jessie Jazz en Kaj tellen de dagen af tot de kleine jongen geboren wordt. De foto's van de zwangerschapsshoot liegen er niet om. Echt prachtig...

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk is bekend als Nederlands Youtuber en model. In 2015 werd Jessie verkozen tot Miss Nederland. Het blonde, Nederlandse model is al jaren samen met haar grote liefde Kaj Gorgels. Het stel woont momenteel in Ibiza en heeft daar een nieuw leven opgebouwd. Niet alleen Jessie en Kaj wonen op het eiland, ook Jessie’s moeder heeft daar een huis gekocht.

Zwanger

Na een eerdere miskraam begin dit jaar, deelden Kaj en Jessie Jazz kortgeleden geweldig nieuws met de wereld: het stel verwacht een kindje samen! Dit prachtige nieuws maakte het stel bekend met een liefdevolle video. Bij de video scheven ze: ‘Onze liefde verzegeld met een groot wonder.

Zwangerschapsshoot

Jessie Jazz en Kaj tellen de dagen nu echt af totdat de kleine jongen geboren wordt en zij kunnen het niet meer afwachten. Jessie deelt regelmatig foto’s van haar snelgroeiende babybuik op Instagram en ook nu straalt zij weer enorm. Met amper kleding aan poseert zij in de zon en zij schrijft er een pakkende tekst bij. ‘Lekker wegdromen.. Je kleine armpjes om mijn nek gewikkeld. Zondagen zwemmen met jou, ik, papa en de hondjes. Blote voeten, blonde krullen, bruine huid. Vroege ochtenden, knuffels en cortado’s’, schrijft Jessie. Zij ziet het al helemaal voor zich en zij heeft onwijs veel zin om de kleine man te ontmoeten.

https://www.instagram.com/p/CvDKViQoiXi/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jessie Jazz Vuijk

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk