Leontine Borsato deelt eerste selfie met Marco op Ibiza!
Zie ook:
Delen

Leontine Borsato deelt eerste selfie met Marco op Ibiza!

Marco en Leontine Borsato hebben de tijd van hun leven samen! Vorige week besloten ze samen hun koffers te pakken en de liefde te vieren op het zonnige Ibiza. Vandaag deelde Leontine voor het eerst weer een selfie samen met Marco.

Groetjes uit Ibiza

‘Groetjes uit Ibiza’, schrijft ze bij de foto die ze plaatst op haar story. De twee zien er ontzettend uitgerust en gelukkig uit. Samen lopen ze hand in hand in zomerse kleding door het zonnige Ibiza. De liefde spat er vanaf! Zal het dan toch allemaal weer goed komen? Volgens Albert Verlinde in ieder geval wel! Die liet vorige week weten dat het stel met z’n tweeën naar Ibiza is gegaan om diepe gesprekken te voeren en er samen uit te komen.

Gedicht

Ook heeft Leontine zojuist een cryptisch gedicht gedeeld op haar Instagram. ‘Voeten stevig op de aarde. Neus trots in de wind. Jij bent van oneindige waarde. Dat hangt niet af van wat een ander vindt’, luidt het gedicht. Leontine doelt hiermee waarschijnlijk op de hernieuwde relatie tussen haar en Marco. Er is namelijk nogal veel kritiek op het feit dat ze elkaar weer hebben gevonden na de breuk. Maar Leontine laat met dit gedicht zien dat ze geen waarde hecht aan wat een ander ervan vindt en gewoon heel gelukkig is met Marco.

Daten

Volgens Marco Borsato zelf lijkt het ook goed te komen tussen hem en Leontine. In de 538 Ochtendshow vertelde hij al enthousiast dat Leontine en hij weer aan het daten zijn en dat ze wel zien waar het schip strandt. Marco hoopt natuurlijk dat alles weer goedkomt tussen hem en de liefde van zijn leven.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters

Meer over Marco Borsato

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato