100%NL Magazine Leontine
Zie ook:
Delen

Dit zegt Leontine over de mogelijke verzoening met Marco!

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine mogelijk elkaar weer gevonden hebben. Maar of dat echt zo is?

Verzoening

Afgelopen weekend was Marco Borsato hét gesprek van de dag na zijn exclusieve interview met Linda de Mol. Tijdens dit interview gaf Marco aan het te hebben verprutst in zijn huwelijk en dat hij daar ongelooflijk veel spijt van heeft. Als het aan Marco ligt komt er dan ook snel een verzoening tussen hem en Leontine. Zo postte hij met Valentijn nog een romantische video voor ‘zijn’ Leontine en zingt hij in zijn nieuwe nummer ‘Een Moment’ ook over de situatie.

Toch lijken zijn gebeden te zijn verhoord, want gisteren bracht Patty Brard tijdens een aflevering van Shownieuws het nieuws dat er sprake is geweest van een verzoening! ‘Zaterdagavond is er een soort van verzoening geweest. Leontine en Marco hebben samen naar het interview met Linda gekeken. Weekend zag namelijk dat Leontine haar auto bij Marco’s penthouse in Alkmaar had geparkeerd. Leontine ging pas de volgende ochtend weer met haar auto weg.’

Heel Nederland lijkt er iets van te vinden, maar Marco en Leontine hielden zich stil. Tot gisterenavond… Op haar Instagram plaatste Leontine een groepsfoto, waar zij naast Marco staat, en schrijft ze: ‘Love you all…’ Zou Leontine met deze tekst hinten op een nieuwe start samen met Marco?

Bron en Beeld: Instagram Leontine Borsato

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: 'De cirkel was rond'
Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: ‘De cirkel was rond’
Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato