100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

LEZEN: Moeilijke dag voor Marieke Elsinga

De dag die Marieke wist dat zal komen. Zij heeft vanmorgen de laatste ochtendshow voor haar verlof gepresenteerd en daar was zij best een beetje verdrietig om.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook is Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Zwanger

Begin juni maakte Marieke bekend zwanger te zijn van haar eerste baby. Iets later liet de presentatrice weten dat zij in blijde verwachting is van een jongen. Op Instagram deelt zij regelmatig foto’s van haar snelgroeiende babybuik. Ondanks het feit dat Marieke’s buik snel groeit, is zij dagelijks nog in de sportschool te vinden en is zij nog veel aan het werk. Aan dat laatste komt vandaag een einde, want Marieke heeft na vandaag zwangerschapsverlof. Vanochtend presenteerde zij voor de laatste keer de ochtendshow samen met Mattie. ‘Laatste keer voor m’n verlof. Ben er beetje sad van…’, schreef Marieke onder de foto die zij van zichzelf nam, voordat zij naar de studio ging. Na de ochtendshow kreeg Marieke nog een cadeau van haar collega’s, waardoor zij hen niet hoeft te missen. Een sweater met alle hoofden van haar collega’s erop. Een perfecte trui waar Marieke deze aankomende weken in tot rust kan komen..

 

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga en MattieMarieke

Delen

Meer over Marieke Elsinga

WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga