100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marieke Elsinga: ‘Strollin’ with my baby’

Het presenteren bij RTL Boulevard zit erop en het radiomaken voor een paar weken ook. Voor Marieke betekent dat volop genieten van de zomer en haar groeiende baby.

Vakantie

Voor Marieke Elsinga kan de vakantie nu officieel beginnen. De radiopresentatrice hoeft even een paar weken geen wekker te zetten om de Qmusic ochtendshow te presenteren met Mattie. Voor Marieke betekent dat dus dat zij nu non-stop kan genieten van de zomer en haar groeiende baby. Op Instagram plaatst de presentatrice zo nu en dan wat foto’s waarop zij haar buik showt aan de wereld. Zo plaatste zij gisteren een foto, waarop te zien is dat zij, ondanks de warmte, straalt en waarop haar prachtige babybuik goed te zien is. ‘Strollin’ with my baby’, schrijft Marieke onder de foto.

Pauze

Bijna twee maanden geleden maakte Marieke bekend zwanger te zijn en iets later liet zij weten dat het een jongetje wordt. Dit geweldige nieuws deelde Marieke net nadat zij een aantal weken thuis heeft gezeten, om even een pauze te nemen van al het werk. De presentatrice kampte niet met een burn-out, maar wilde dat juist voorkomen, door even een tijdje te stoppen met radio- en televisie maken. Nu Marieke weer begonnen is met werken, heeft zij onlangs wel aangekondigd om te gaan stoppen als presentatrice bij RTL Boulevard. Zij wil haar vleugels uitslaan en hoopt nieuwe dingen te mogen doen bij RTL.

Prachtig zwanger

Op de zomerse Instagramfoto van Marieke krijgt zij veel super leuke en lieve reacties van haar volgers. ‘Wat een heerlijke foto!! Mooi buikje! Met zo’n vrolijke mama kan het niet anders dan dat daar een hele blije baby uitkomt!!’, ‘Knapperd!! Je bent prachtig zwanger’ en ‘heerlijk wat een prachtige babybuik’, reageren zij. Marieke ziet er ook onwijs goed uit en straalt enorm.

https://www.instagram.com/p/CgZeqQQq5rz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
WAUW: Zwangere Marieke Elsinga deelt prachtige vakantiefoto in bikini
WAUW: Zwangere Marieke Elsinga deelt prachtige vakantiefoto in bikini
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga