100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

LIEF: Maxime Meiland deelt liefdevolle foto van haar meiden en oma

Op Instagram post Maxime Meiland een aantal liefdevolle foto's van haar prachtige meiden samen met haar geliefde oma Jenny.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen.

In 2006 besloot het gezin Meiland om mee te doen aan ‘Ik Vertrek’. In de aflevering -die nog steeds te zien is op YouTube- zagen we een héle jonge Martien en Erica. Zelfs de kleine Montana en Maxime vertrokken toen ook mee naar Frankrijk.

Gezin

Inmiddels zijn we 16 jaar verder en is er een hoop gebeurd. Het tweede avontuur van de familie Meiland in Frankrijk ligt alweer achter hen en de jaren zijn gaan tellen. Maxime is al lang geen klein meisje meer en inmiddels moeder van twee prachtige dochters!

Samen met Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, woont ze samen in een prachtig herenhuis. Het gezin woont daar met z’n viertjes: Leroy, Maxime, Claire (die Maxime uit een eerdere relatie kreeg) en Vivé.

Het is alweer een paar weken geleden dat Leroy de stoute schoenen aantrok en zijn grote liefde Maxime ten huwelijk vroeg. Maxime antwoordde natuurlijk met een volmondige ja! Het aanzoek was tot in de puntjes voorbereid, zelfs zó goed dat er ook een fotograaf bij aanwezig was die er prachtige foto’s van schoot. De foto’s van het aanzoek zie je hier.

Oma Jenny

De Meilandjes zijn echt familiemensen en dol op elkaar. Op Instagram post Maxime een aantal prachtige foto’s van haar meiden met oma Jenny. Bij de drie foto’s schrijft Maxime ‘Onze lieve oma Jenny met de meiden.’

Oma Jenny, de moeder van Erica, was ook geregeld te zien in Chateau Meiland. Inmiddels is zij alweer de 92 jaar gepasseerd en wat straalt ze! Volgers reageren dolenthousiast op de lieve foto’s. Zo schrijft iemand ‘Lief, mag je koesteren dat oma Jenny er nog mag zijn.’ Iemand anders schrijft ‘Wat mooi, je ziet oma echt genieten van deze mooie momenten’.

Ook vinden veel volgers dat Vivé veel weg heeft van oma Jenny. ‘Vive lijkt erg op je oma! Mooie foto’ en ‘Wat lijkt Vive op oma Jenny’ zijn één van de reacties die er te lezen zijn.

https://www.instagram.com/p/Cb5WknJsaJx/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland