LIEF: Zo ziet de vrouw van Ellie Lust er dus uit!
Zie ook:
Delen

LIEF: Zo ziet de vrouw van Ellie Lust er dus uit!

Ellie Lust heeft een prachtige carrière als politiewoordvoerder, toch besloot ze om mee te doen aan ‘Wie Is De Mol?’ en gaat nu als BN’er door het leven. Ellie staat dus vaak in de spotlights, maar over haar vrouw Boukje zien we eigenlijk niet zoveel. Nu waren wij benieuwd, wie is de vrouw bij wie Ellie zich ‘zo thuis en veilig’ voelt?

Het verhaal:

Ellie heeft Boukje ontmoet tijdens een volleybalwedstrijd toen ze zelf nog een relatie had met Jolanda. Dit zegt Ellie zelf: “Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: Ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest. We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik moest voor Boukje kiezen.”

Ellie & Boukje

Ellie en Boukje stapten na een relatie van 5 jaar in het huwelijksbootje. In 2006 werd er borstkanker bij Boukje geconstateerd. Boukje is ruim 2 jaar ziek geweest, maar is gelukkig volledig genezen en het stel kwam er samen sterker uit. Ellie: “We zijn een heel goed team, zo voelt het. Een leven zonder Boukje kan ik me niet voorstellen.”

Bron: Story | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Ellie Lust

Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: 'Mijn donkerste uur'
Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: ‘Mijn donkerste uur’
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
Lees alle artikelen over Ellie Lust