100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

WOW: Zoveel lijkt Scottie Froger op haar zus Fallon

Scottie is nog maar een paar maanden oud, maar zij lijkt nu al een kopie van haar zus Fallon te zijn. De zussen lijken weer op hun vader.

Huize Froger

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach op je gezicht van te krijgen. Danny en Ann Dominique waren afgelopen week zes jaar samen en in die periode hebben zij heel wat moois bereikt. Zo kregen zij in die zes jaar twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Huisje, boompje, beestje voor de familie Froger.

Fallon en Scottie

Fallon is inmiddels alweer 3 jaar oud en Scottie kwam afgelopen september ter wereld. Bij Fallon was het al snel duidelijk dat zij de genen van haar vader heeft. Bij Scottie was het nog even afwachten, maar op foto’s en video’s die het stel nu van hun dochtertje deelt, is duidelijk te zien dat Danny Froger zijn genen weer sterker waren. Ann Dominique deelde vandaag wat beelden van Scottie bij de spa en daar lijkt zij precies op haar oudere zus, Fallon. De onwijs lange, bruine lokken, de blik in haar ogen en de guitige glimlach. Geweldig om deze vergelijkingen tussen de twee lieve meiden te zien.

De eerste foto is Scottie in de baby spa en de foto daaronder is Fallon toen zij klein was. Hoe leuk is dit?

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger