Lina Dulles laat alle harten smelten én sneller kloppen met deze foto

Lina Dulles laat alle harten smelten én sneller kloppen met deze foto

Jan en Caroline zijn samen met de kinderen naar het verre Thailand gevlogen. Zij delen wat leuke foto's en video's en volgers worden gek!

Gezin

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd. Jan en Caroline delen dagelijks de leukste en liefste foto’s van James en Lina en daar zijn hun volgers dol op en dat snappen wij maar al te goed, want het zijn echt twee schatjes.

Vakantie in Thailand

Na een drukke, hectische en verdrietige periode, zijn Jan en Caroline samen met de kinderen naar het verre Thailand gevlogen. Zij genieten hier met z’n vieren van een heerlijke vakantie op verschillende bijzondere plekken. Aangezien Jan en Caroline hun volgers dagelijks op de hoogte houden van wat zij aan het doen zijn en hoe lief de kinderen die dag zijn, doen zij dat ook nu weer. Caroline plaatste een foto van Lina in haar Instagramstory en daar smelten wij écht bij weg. ‘Opvreten’, schrijft Caroline er dan ook onder. Het maakt niet uit hoe Lina kijkt of wat zij doet; zij laat iedereen z’n hart sneller kloppen. Op een meisje met zo’n blik kun je dan ook nooit boos worden, lijkt ons.

‘Wij zijn er even lekker tussenuit geknepen. We zijn in Thailand en ja dat kán gewoon met 2 kleine kindjes. Je vliegt ‘s nachts dus de meeste kinderen (behalve Lina) slapen dan. Maakt niet uit. Ze is gewoon heel gezellig. En van James hebben we uiteraard weer nooit ‘last’’, vertelt een blije Caroline onder een prachtige foto van zichzelf. Geniet van deze mooie, verre reis, Jan en Caroline. Die hebben jullie zeker verdiend.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.