100%NL Magazine Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Linda de Mol openhartig over feestdagentradities met familie

Voor Linda de Mol zijn de feestmaanden haar favoriete periode van het jaar. Linda heeft dan ook een heleboel tradities opgebouwd door de jaren heen.

Tijdens Pakjesavond eet Linda altijd met de hele familie erwtensoep en pannenkoeken. Kerst viert Linda het liefst altijd thuis, al is ze één keer met de hele familie naar de sneeuw geweest. “Dat was hartstikke leuk”, vertelt Linda. Maar toen zijn ze wel pas Tweede Kerstdag weggegaan, want tradities zijn belangrijk.

Ook versiert Linda elk jaar zelf de kerstboom met ballen die ze al jaren heeft en luistert ze tegelijkertijd naar de Carpenters.

Linda blikt ook terug op haar eerste kerst met grote liefde Jeroen. “Ja, dan ben je nog kneiterverliefd. Ik heb wel één dag met mijn familie gevierd en hij één dag met de zijne, maar nog niet bij elkaar. Dus toen hadden we één dag met z’n tweetjes. Ja, dat is natuurlijk fantastisch, verliefd zijn en kerst vieren.”

Linda vervolgt haar verhaal. “We hebben enorm lekker gegeten toen. En ja, wat heb je gedaan? Je kan wel raden wat wij gedaan hebben, haha. We hebben lekker gegeten en eh, ja, kerst… Ja. Ja!”, lacht Linda.

Bron: Linda

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol