100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maan en Karel na lange tijd weer samen gespot op foto’s

De twee hebben lang niks met of van elkaar gedeeld, maar zo te zien genoten zij van een heerlijke vakantie samen...

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Als iemand nooit stil zit, is het Maan. Deze bezige bij staat zo vaak als zij kan op het podium en daar geniet zij met volle teugen van.

Liefde

Nadat Maan’s relatie met dj Tony Junior strandde, is zij een lange periode vrijgezel geweest. Toch heeft zij de liefde weer gevonden, want de zangeres is inmiddels alweer een hele tijd dolgelukkig met Karel Gerlach, één van de zangers van Goldband. Het stel geniet niet alleen buiten het werk van elkaar, maar ook op het podium, want Maan schreef samen met Goldband het nummer ‘Stiekem’.

Terug van weggeweest

Het is een hele tijd geleden dat Maan en Karel foto’s van of met elkaar op Instagram deelden. Nu was het eindelijk weer zover en het bleef niet bij 1 foto. Maan deelde een hele reeks romantische foto’s met haar liefje. ‘Iets met hogen torens en veel wind’, schrijft zij bij de foto’s waarbij het stel voor verschillende torens staat. De twee tortelduifjes zijn nog net zo verliefd als in het begin van hun relatie en dat is zo leuk om te zien.

https://www.instagram.com/p/Cyi8eEkom56/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Maan.

Delen

Meer over Maan

LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
Lees alle artikelen over Maan