100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

Nieuwe carrière voor Marco Borsato? ‘Vandaag een dagje op de vuilniswagen’

We moesten echt even twee keer kijken toen we de video zagen. Marco Borsato op de vuilniswagen. Dat is niet iets wat we iedere dag zien!

Marco Borsato op de vuilniswagen

Mocht het zingen ooit ophouden voor Marco Borsato kan hij altijd nog een carrièreswitch maken naar vuilnisman. Op zijn Instagramstory laat hij zien dat hij vandaag een dagje mee is op de vuilniswagen!

‘Yo guys! Vandaag een dagje mee op de vuilniswagen. It’s a dirty job, but someone has to do it.’ Waarom Marco vandaag een dagje meeloopt, is onduidelijk.

Breuk met Leontine

De afgelopen periode is Marco veelvuldig in het nieuws geweest. Eerst natuurlijk na de breuk met Leontine, waarna hij een jaar lang mediapauze hield. Begin dit jaar kwam hij terug! Sindsdien heeft hij niet onder stoelen of banken gestoken dat Leontine voor altijd zijn grote liefde zal blijven.

Kinderen Borsato

Vorig jaar kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Marco en Leontine Borsato na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar zouden gaan. Toch blijven de twee voor altijd verbonden, samen hebben ze namelijk drie kinderen: Luca, Senna en Jada.

De Borsato kinderen groeiden op onder het oog van het Nederlands publiek. Maar ze zijn al lang niet meer klein! Hoe zien de kinderen van Marco en Leontine er vandaag de dag uit? Dat zie je hier.

Bron en Beeld: Insta

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato