MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Zie ook:
Delen

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco

Jada bracht vrijdag haar eerste single uit en natuurlijk heeft zij hulp gehad van een speciaal persoon in haar leven: haar vader.

Familie Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Hulp van vader

Afgelopen vrijdag bracht Jada haar eerste single uit en daar is zijzelf, maar ook haar vader ongelooflijk trots op. Jada heeft bij het maken van dit nummer ook hulp gehad van haar vader. ‘Hij is een man van details, dus hij heeft me heel erg geholpen wat betreft alle visuele dingen. Hij is altijd goudeerlijk, als hij iets wat ik heb gemaakt wat minder vindt, dan zegt hij het ook’, vertelt zij aan RTL Boulevard.

Jada is blij met de hulp, maar ook de kritiek van haar vader. ‘Hij weet waar hij het over heeft, dus zijn adviezen neem ik graag aan. Ik ben het absoluut niet met alles eens, maar wel met veel dingen’, aldus Jada. Geweldig om zoiets samen met je vader te kunnen doen.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Marco Borsato

Meer over Jada Borsato

AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto's met haar nieuwe liefde
AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto’s met haar nieuwe liefde
Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Lees alle artikelen over Jada Borsato